Rețetă Biscotti cu nuci pecan SUA și merișoare deshidratate

Crocant și dulce sunt cuvintele ce descriu cel mai bine desertul italienesc Biscotti. Această rețetă creează o versiune specială a preparatului, integrând în rețetă nuci pecan și merișoare deshidratate.

Mod de preparare Biscotti cu nuci pecan SUA și merișoare deshidratate

  1. Preîncălzește cuptorul la 175°C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Amestecă toate ingredientele uscate, incluzând nucile pecan și merișoarele deshidratate. Bate uleiul vegetal cu piureul de mere, vanilia, coaja de portocală și sucul de portocale.
  2. Amestecă ingredientele lichide cu cele uscate. Formează 2 aluaturi direct pe tava de copt și coace-le timp de 25 de minute, lăsând mai apoi să se răcească timp de alte 25 de minute.
  3. Redu temperatura la 140°C. Taie biscotti în felii și pudrează cu mixul de zahăr și scorțișoară.
  4. Coace încă 20 de minute până biscotti devin uscați și rumeniți.
  5. Lasă-i să se răcească până îi depozitezi.

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

 

Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!