
Caută cartofii dulci și merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.
Acești cartofi dulci la grătar sunt ușor de preparat și foarte gustoși, cel mai probabil și datorită marinadei picante pe bază de soia care le oferă o aromă senzațională.
Caută cartofii dulci și merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.
Deși este un perparat pe bază de pui, deci am fi tentați să alegem un vin alb, marinada pe bază de soia și condimentele folosite sugerează mai degrabă un vin roșu, nu foarte alcoolic sau cu taninuri pronunțate, dar cu arome intense, care să facă față ghimbirului și merișoarelor.
Un Pinot Noir bun aduce întotdeauna arome ușoare de fructe, în principal cireșe și ceva condimente. Acesta impresionează prin textura sa mătăsoasă și amestecul multistrat de fructe roșii – căpșuni, coacăze roșii, zmeură, merișoare, cola, note uscate de pământ și milkshake de vanilie. Pe final se poate distinge un gust de ciocolată. Toate aceste arome îl recomandă alături de sosul de soia și cartofii dulci.
Dacă nu dorești să te aventurezi la un vin roșu pentru o mâncare cu evidente note asiatice, poți alege întotdeauna un rose demisec din Zinfandel. Aromele de fructe roșii proaspete (zmeură, căpșune, fragi) vor oferi senzații intense alături de ghimbir și soia, iar plusul de zaharuri reziduale potențează aromele, fiind în acord și cu cartofii dulci.