Rețetă Amestec de cartofi, fasole neagră și mangold

Iubim acest amestec colorat și gustos de cartofi, legume și condimente! Pe lângă aroma desăvârșită, preparatul este plin de vitamine și minerale.

Mod de preparare Amestec de cartofi, fasole neagră și mangold

  1. Pune uleiul de măsline într-o tigaie cu fund gros, la foc mediu-mare. Adaugă cartofii și un praf generos de sare Kosher, amestecând bine pentru condimentare. Acoperă tigaia cu un capac și gătește timp de 7-9 minute, agitând tigaia din când în când, astfel ca toate părțile cartofilor să se rumenească și să devină crocante.
  2. Adaugă ceapa și tulpinile de mangold în tigaie. Gătește încă 2-3 minute până ce devin fragede. Adaugă fasolea neagră în tigaie și amestecă bine. Aranjează într-un strat uniform. Lasă la gătit timp de 2-3 minute, întorcând amestecul o dată sau de două ori pentru a te asigura că fasolea este încălzită și devine crocantă.
  3. Adaugă frunzele de mangold și gătește încet până când se înmoaie. Ia tigaia de pe foc și presară condimentele, piperul negru și sare după gust. Servește imediat!

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!