
Rețetă Sos de usturoi copt cu rozmarin și fasole albă
Un amestec ce combină aromele de fasole albă cremoasă, usturoi copt, lămâie și rozmarin într-o compoziție super delicioasă!
Mod de preparare Sos de usturoi copt cu rozmarin și fasole albă
Pentru usturoiul copt
- Taie un cățel de usturoi și freacă bucățile cu ulei de măsline.
- Coace la temperatura de 160°C timp de 30-45 de minute sau până când usturoiul devine complet fraged și auriu.
- Scoate usturoiul din cuptor și lasă-l să se răcească.
Ingredientele de bază
- Adaugă toate ingredientele într-un robot de bucătărie sau într-un blender. Pentru început, adaugă 2 linguri de ulei, apoi după necesitate pentru a obține consistența dorită.
- Pisează până la omogenizare. Gustă și asezonează cu sare și piper.
- Transferă conținutul într-un bol și masa este gata.
- Poate fi păstrat la frigider într-un vas ermetic cu capac pentru maximum 3 zile.