Rețetă Sos de chili și gutui cu scorțișoară cassia și merișoare

Cauți sosul perfect pentru a completa carnea de gâscă pregătită la cuptor? Încearcă acest chutney de chili și gutui cu scorțișoară cassia și merișoare pentru a-ți surprinde invitații la masă!

Mod de preparare Sos de chili și gutui cu scorțișoară cassia și merișoare

  1. Spală gutuile cu apă fierbinte, apoi curăță-le și taie-le cuburi. Lasă-le timp de o oră în zahăr și sare.
  2. Înmoaie fructele uscate în vin alb și oțet din vin alb.
  3. Taie ceapa șalotă mărunt. Scoate semințele din chili și taie în fâșii subțiri.
  4. Spală merișoarele proaspete, sortează și călește-le în unt fierbinte timp de aproximativ 3 minute. Amestecă ocazional.
  5. Adaugă ceapa și așteaptă până devine transparentă.
  6. Adaugă ingredientele rămase și fierbe la foc mediu aproximativ 30 de minute, amestecând ocazional. Toarnă într-un pahar și lasă să se răcească.

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

 

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!