Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Această salată de farro te va face să îți dorești o a doua porție… poate chiar o a treia! Este o rețetă sănătoasă, perfectă pentru următorul picnic cu cei dragi.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
O salată sățioasă, în care aromele se armonizează fără a fi în competiție. Prunele uscate sugerează un vin roșu care să conțină aceste note, în timp ce dovleacul și nucile pot cere un vin mai cremos, cum ar fi un Chardonnay baricat. Nu există reguli stricte, fiecare alege după poftă.
Un vin catifelat, fructat cu un nas de vanilie și fructe negre (coacăze, prune usacte). Taninurile fine îi dau o aromă pământoasă care se potrivește cu mâncărurile care conțin dovleac. Nu este nici foarte acid, nici astringent, ceea ce îl face potrivit pentru un fel de mâncare vegan, pe care să nu-l domine.
Un Chardonnay cremos, plăcut și untos de un auriu intens. Nas intens de citrice, coajă de lămâie, crustă de plăcintă și unt. Ridică salata de la o mâncare casual la o asociere gourmet.