Rețetă Quiche cu somon roz de Alaska, spanac și nuci de pin

Mod de preparare Quiche cu somon roz de Alaska, spanac și nuci de pin

  1. Adaugă cubulețe reci de unt în făină și amestecă folosind vârful degetelor până obții o compoziție sfărâmicioasă. Amestecă oul, laptele rece, sarea, zahărul și compoziția sfărâmicioasă obținută anterior. Întinde compoziția între două foi de copt și lasă la frigider timp de 30 de minute.
  2. Prepară umplutura. Toarnă uleiul vegetal în tigaie și adaugă untul. Încălzește și adaugă spanacul. Îndepărtează de pe foc și adaugă feliile de somon roz.
  3. Amestecă ouăle, smântâna, brânza răzuită, sarea și spanacul cu peștele.
  4. Pune aluatul în forma de tartă. Fă găuri cu o furculiță pentru a nu se umfla. Coace timp de 15 minute la 170°C.
  5. Toarnă umplutura în forma de patiserie. Presară nuci de pin prăjite și coace timp de 15-20 de minute la 170°C.

Caută somonul sălbatic la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful și în hypermarketurile din România.

Distribuie pe