Rețetă Platou de brânzeturi din California

Nu există vreo variantă specifică atunci când vine vorba de aranjarea unui platou cu brânzeturi! Ideal este să pregătești între 55g și 115g de brânză pentru fiecare invitat și să adaugi fructe de sezon, nuci, pâine, biscuiți, murături și diverse sosuri sau creme. Platoul tău ar trebui să reflecte anotimpul și gusturile pe care crezi că le-ar aprecia invitații tăi.

Se potrivește perfect cu un Chardonnay sau un Pinot Noir de California.

Rețetă propusă de California Wines.

Mod de preparare Platou de brânzeturi din California

  1. Taie brânzeturile în bucăți mici.
  2. Așează celelalte ingrediente pe un platou. Alternează pentru a crea un contrast plăcut de culori și texturi.
  3. Savurează!

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!