Rețetă Mocktail Kombucha Mule cu ghimbir și prune

California Prunes

Mocktailul Kombucha Mule cu prune și ghimbir nu este doar revigorant și aromat, ci și foarte sănătos! Numai bun pentru zilele fierbinți de vară sau pentru momentele în care vrei să forțezi apariția sezonului estival.

Rețetă propusă de California Prunes.

Mod de preparare Mocktail Kombucha Mule cu ghimbir și prune

  1. Adaugă feliile de lime și menta proaspătă într-un shaker de cocktail. Amestecă până când menta este zdrobită și feliile de lime au fost stoarse.
  2. Adaugă gheață, kombucha, suc de prune și nectar de agave.
  3. Agită shakerul până când băutura se răcește și ingredientele sunt bine amestecate, în jur de 20-30 de secunde.
  4. Strecoară băutura în două pahare mici, pline cu gheață.
  5. Decorează cu felii de lime și frunze de mentă proaspătă.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!