Rețetă Macarons cu prune de California și drojdie uscată

Desertul delicat capătă de data aceasta o nuanță elegantă de mov care se asortează perfect cu gustul intens al prunelor uscate de California.

Mod de preparare Macarons cu prune de California și drojdie uscată

Pentru blatul de macarons

  1. Cerne migdalele și zahărul pudră într-un bol.
  2. Încălzește zahărul și apa minerală la 120°C. Bate compoziția împreună cu albușurile până când obții o meringue italiană.
  3. Bate compoziția la rece și adaugă colorant alimentar.
  4. Încorporează compoziția de ou în pasta de migdale și toarn-o într-o pungă pentru ornat. Cu ajutorul acesteia formează mici cercuri rotunde pe un covoraș special pentru copt. Presară praful de drojdie cu o strecurătoare de ceai.
  5. Lasă să se usuce aproximativ 60 de minute și coace la 130°C timp de 12 minute.

Pentru crema de prune

  1. Taie prunele cubulețe și fierbe-le în sucul de prune, la foc mic, până când lichidul dispare definitiv.
  2. Adaugă frișca și adu din nou la punctul de fierbere.
  3. Adaugă ciocolata albă și sosul Hoisin, apoi mixează.
  4. Trece compoziția printr-o sită fină și las-o să se răcească.
  5. Umple fiecare blat de macarons cu cremă.

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!