Rețetă Brioșe cu banane, prune de California, ciocolată și zmeură

Mod de preparare Brioșe cu banane, prune de California, ciocolată și zmeură

  1. Amestecă în blender 8 prune de California cu banana, uleiul, albușul de ou și laptele vegetal timp de aproximativ 40 de secunde.
  2. Amestecă într-un bol făina, praful de copt și chipsurile de ciocolată.
  3. Adaugă compoziția mixată în vasul cu făină și amestecă din nou.
  4. Pune apoi zmeura și amestecă cu o lingură până când compoziția devine omogenă.
  5. Toarnă amestecul într-o tavă pentru brioșe și acoperă fiecare brioșă cu fulgi de ciocolată și cu prune de California.
  6. Coace la 170°C aproximativ 23-25 de minute și lasă-le să se răcească înainte de a le servi.

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!