Rețetă Cookies fără coacere cu boabe de cacao și fistic

Aceste cookies fără coacere, cu boabe de cacao și fistic, sunt combinația perfectă de gusturi delicioase și ingrediente sănătoase! Fisticul american se întâlnește cu dulceața naturală a curmalelor, iar baza lor cremoasă de unt de migdale și vanilie adaugă un plus de savoare. Ce face această rețetă să fie atât de specială? Boabele de cacao, care dau o textură crocantă și o notă subtilă de ciocolată. Și pentru un touch final, aceștia pot fi glazurați cu ciocolată neagră și albă topită, plus un strop de fistic mărunțit – perfect pentru orice poftă de dulce, într-un timp record și fără coacere!

Rețetă propusă de American Pistachios.

Mod de preparare Cookies fără coacere cu boabe de cacao și fistic

  1. Adaugă într-un robot de bucătărie 110g de fistic măcinat, curmalele, untul de migdale și extractul de vanilie.
  2. Adaugă boabele de cacao și încorporează-le bine în compoziție.
  3. Formează cookies din compoziția obținută și așează-le pe o tavă acoperită cu hârtie de copt.
  4. Taie ciocolata în bucăți mari și topește-o împreună cu ½ linguriță de ulei de cocos la bain-marie sau în cuptorul cu microunde.
  5. Toacă grosier restul de fistic.
  6. Întinde amestecul de ciocolată peste fursecuri și presară fisticul tocat deasupra.

Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.

 

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!