
Caută cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.
Această rețetă realizată de cei de la Salty Wahine Gourmet Hawaiian Sea Salts LLC este pe cât de simplu de preparat, pe atât de gustoasă!
Caută cartofii dulci de origine SUA în hypermarketurile din România.
O mâncare în sine sau o garnitură delicioasă, acest fel are nevoie de un vin alb corpolent, rotund, care să completeze cu arome intense un fel sățios. Deoarece legumele au fost pregătite la cuptor, ele și-au pierdut din prospețime, dar au câștigat o textură cremoasă.
Un chardonnay care a fost păstrat în butoaie de stejar timp de câteva luni, ceea ce i-a dat un gust catifelat. Are arome citrice cu note florale și de miere. Când îl bem, simțim arome de piersici și pere cu o aciditate vie. În postgust se vor simți în continuare caisele și o adiere de stejar ușor prăjit, ambele potrivite pentru legume coapte.
Un alt exemplu excelent de chardonnay cremos și învechit în stejar. Ușor de îndrăgit, cu note de unt, arome de tartă cu mere. Aciditate mai joasă, plăcută, potrivită unor mâncăruri de asemenea mai puțin acide, cum sunt aceste legume. În postgust rămâne o notă tropicală (fructul pasiunii) care se potrivește perfect cu cartofii dulci.