Rețetă Iaurt cu musli, cireșe și ghimbir

Pentru o doză de energie la prima oră a dimineții, încearcă un bol cu iaurt, musli, cireșe și ghimbir! Acum chiar e bună dimineața!

Mod de preparare Iaurt cu musli, cireșe și ghimbir

Pentru musli

  1. Pune toate ingredientele într-un bol.
  2. Amestecă ingredientele.
  3. Servește cu iaurt simplu și sos de cireșe, realizat după rețeta de mai jos.

Pentru sosul de cireșe

  1. Adaugă cireșele împreună cu sucul pe care acestea l-au lăsat în urma dezghețării într-o cratiță mică. Toarnă peste și sucul de lămâie.
  2. Adu la punctul de fierbere și fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 5-7 minute, până când compoziția se reduce și se îngroașă.
  3. Amestecă amidonul cu sucul de cireșe într-un bol mic. Atunci când se dizolvă, adaugă compoziția în vasul cu sos de cireșe și amestecă până se îngroașă.
  4. Ia de pe foc și servește cu musli și iaurt.

Distribuie pe