
Rețetă Iaurt cu musli, cireșe și ghimbir
Pentru o doză de energie la prima oră a dimineții, încearcă un bol cu iaurt, musli, cireșe și ghimbir! Acum chiar e bună dimineața!
Mod de preparare Iaurt cu musli, cireșe și ghimbir
Pentru musli
- Pune toate ingredientele într-un bol.
- Amestecă ingredientele.
- Servește cu iaurt simplu și sos de cireșe, realizat după rețeta de mai jos.
Pentru sosul de cireșe
- Adaugă cireșele împreună cu sucul pe care acestea l-au lăsat în urma dezghețării într-o cratiță mică. Toarnă peste și sucul de lămâie.
- Adu la punctul de fierbere și fierbe la foc mediu-mic timp de aproximativ 5-7 minute, până când compoziția se reduce și se îngroașă.
- Amestecă amidonul cu sucul de cireșe într-un bol mic. Atunci când se dizolvă, adaugă compoziția în vasul cu sos de cireșe și amestecă până se îngroașă.
- Ia de pe foc și servește cu musli și iaurt.