Rețetă Gustări energizante înfricoșătoare cu nuci de California

Bloggerii Jenny Shea Rawn și My Cape Cod Kitchen au preluat cu succes trendul gustărilor energizante și l-au transformat într-un deliciu de Halloween!

Mod de preparare Gustări energizante înfricoșătoare cu nuci de California

Gustări energizante

  1. Pregătește o tavă de copt cu hârtie cerată.
  2. Într-un robot de bucătărie, amestecă jumătățile de nucă, stafidele, chipsurile de ciocolată, ovăzul și sarea. Mixează până când amestecul devine o pastă densă, dar încă grosieră (1-2 minute). Oprește robotul și răzuiește compoziția de pe margini, de fiecare dată când este cazul.
  3. Ia amestecul cu lingura și formează bile cu mâinile, apoi pune-le pe foaia de copt. Lasă la frigider cel puțin 30 de minute.

Aripi și ochi de liliac

  1. Pregătește o tavă de copt cu hârtie cerată sau hârtie de copt.
  2. Încălzește ciocolata neagră în cuptorul cu microunde, conform instrucțiunilor de pe ambalaj, până când ciocolata este topită. Cu ajutorul unei furculițe, înmoaie fiecare bucată de nucă în ciocolata neagră, acoperind-o complet cu ciocolată. Răzuiește cu ajutorul furculiței marginea recipientului de ciocolată pentru a îndepărta excesul. Pune bucățile de nucă pe foaia de copt pregătită. Repetă procesul până când toate aripile sunt acoperite cu ciocolată. Lasă la frigider timp de 30 de minute.
  3. Împinge ușor câte o bucată de nucă acoperită cu ciocolată în partea stângă și dreaptă a fiecărui „liliac” pentru a forma aripile.
  4. Pune două chipsuri de ciocolată albă pe „fața liliacului” pentru a forma ochii. Folosește colorantul negru pentru decor și formează pupile pe fiecare ochi.
  5. Servește sau lasă la frigider până înainte de servire.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!