

O rețetă unică de guacamole ce combină două ingrediente pline de savoare: avocado cremos și prune de California.
Rețetă propusă de Jackie Newgent.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
O rețetă fusion care poate beneficia de o asociere cu un vin alb intens și cu corp bine definit sau cu un roșu delicat, după gust.
Deși guacamole se potrivește în general cu un vin alb cu aciditate bună, prunele uscate de California îl duc în altă ligă în care un Pinot Noir care are arome similare devine o asociere plăcută. Cu un corp ușor și delicat și o aciditate mai ridicată, acest Pinot noir este un vin de vară.
Un vin crocant și acid. Caracter de măr galben și o ușoară nuanță de unt și nuci alături de un nas de vanilie și ananas. Arome de lămâie, pere și lime în continuare, perfecte pentru a echilibra gustul de guacamole.