
4 tipuri de avocado toast
- Porții4 persoane
Acest dovleac umplut ar putea să înlocuiască cu brio celebrul curcan de Ziua Recunoștinței. Cu un amestec pane de orez sălbatic, carne tocată și merișoare SUA, această rețetă este perfectă pentru toamnă!
O mâncare de toamnă cu multă savoare, care are nevoie de un vin cu arome fructate ce va pune în evidență aroma cărnii, dar și a nucilor de California. Poți opta pentru un Merlot elegant și catifelat sau pentru un Zinfandel puternic și expresiv.
Un vin care impresionează prin arome de cireșe, prune, vanilie, piele și mure care se regăsesc și în gust. Distingem și ceva note de stejar și cacao, gata să pună în evidență sosul cu nuci. Echilibrat și sec, cu o aciditate strălucitoare și un final cu taninuri bine definite, gata să contrasteze cu gustul dulceag al dovleacului. Arome de toamnă la superlativ!
Un Zinfandel rubiniu, cu aromă ușoară de fructe de pădure, cireșe negre și prune. Gust de fructe roșii, arome picante de piper, cu o notă de stejar și vanilie.Taninurile medii vor face pereche bună cu carnea, în timp ce aromele condimentate le vor completa pe cele de toamnă din preparat.