

Chiftea de carne Black Angus cu Camembert, sos de merișoare SUA și sos Sriracha, acoperite de rucola. Garantat te vei îndrăgosti de această combinație!
Rețetă propusă de Baking Adventure.
Caută burgerii de vită Angus SUA sub brandul Best Meat sau Meat Revolution în supermarketurile din România sau online pe Freshful.
Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.
Ingredientele cheie din acest burger special sunt brânza Camembert și sosul de merișoare. Primul adaugă cremozitate și grăsime, celălalt dulceață și un ușor gust acrișor. Vinul potrivit va fi dictat de carnea Black Angus și trebuie să fie un roșu intens, fructat, o semnătură americană, de aceea vom alege Zinfandel în două variante.
Un Zinfandel clasic, la un preț imbatabil. Excelent alături de carnea de vită Black Angus. Are arome intense de cireșe negre, mure, stafide, condimente, toate susținute de o bună aciditate care să echilibreze grăsimea din camembert si un corp puternic
Un exemplar mai „rotund” și elegant, dar caracterizat de aceleași note de mure, prune și cireșe, urmate mai discret de ardei gras, tutun și stejar. Postgustul de dulceață de cireșe se potrivește excelent cu sosul de merișoare. Un vin suficient de sofisticat pentru vizualul acestui burger, dar și pentru aromele care se împletesc în el.