Rețetă Coajă de ciocolată albă cu fistic

Ai rămas cu prea multă ciocolată albă? Încearcă rețeta propusă cu Cobi Kanani. Ciocolata albă cremoasă este combinată perfect cu fisticul crocant, merișoarele uscate și un praf de sare roz. Este gustarea ideală pentru sărbători sau orice altă ocazie specială!

Rețetă propusă de American Pistachios.

Mod de preparare Coajă de ciocolată albă cu fistic

  1. Topește ciocolata albă în cuptorul cu microunde și amestecă la fiecare 30 de secunde.
  2. Adaugă fisticul și merișoarele tocate, apoi amestecă.
  3. Întinde amestecul uniform pe o tavă acoperită cu hârtie de copt și presară restul de fistic, merișoare și sare de Himalaya.
  4. Pune în congelator timp de 30 de minute.
  5. Rupe-o în bucăți și apoi servește.

Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.

 

Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.

 

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!