
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
Această rețetă cu homar suculent și fraged este delicioasă și surprinzător de ușor de preparat!
Caută fructele de mare SUA la partenerii noștri online – Groenlanda, Alfredo Seafood și Ocean Fish – sau pe Freshful, Mega Image și în hypermarketurile din România.
Homarul este o carne care a avut un traseu incredibil de la mâncare pentru prizonieri la mâncare de lux datorită căii ferate americane. Inițial abundent pe coasta de est, a fost ambalat în conserve pentru a fi servit în tren, devenind astfel popular în ținuturi unde nu era disponibil în mod normal. Devenit un simbol al restaurantelor de lux, se potrivește cu vinuri albe complexe, ușor baricate, care să-i pună în evidență textura.
Un chardonnay elegant și proaspăt. Arome intense de pere, mere verzi, cu o notă inițială de citrice și un final de vanilie, provenind din maturarea în stejar. Acest vin corpolent se potrivește cu textura cărnii și aduce un plus de savoare, punând frumos în evidență condimentele. O alegere perfectă dacă optezi pentru sosul cu smântână.
Un alt exemplu de chardonnay elegant, de data aceasta puțin mai acid, perfect pentru pește și crustacee, dar cu note tropicale pe final, din care se evidențiază ananasul și banana. Subtil, cremos,cu arome de vanilie și lemn.