Chiftele picante de miel și prune de California

Acest preparat de miel gătit în stil marocan este plin de savoare. Gustul iute al harissei împreună cu dulceața prunelor creează un mix unic de arome. Este un must pentru fanii preparatelor picante!

Mod de preparare

  1. Preîncălzește cuptorul la 160°C.
  2. Așază într-un bol carnea de miel și de porc, harissa, usturoiul și prunele tocate.
  3. Condimentează cu mentă uscată, semințe de susan, sare și piper.
  4. Amestecă bine, cu mâinile curate, toate ingredientele.
  5. Împarte compoziția în porții de aproximativ 30g: ar trebui să obții aproximativ 16 chiftele.
  6. După ce îți umezești mâinile, modelează chiftelele și așază-le pe frigărui.
  7. Pune frigăruile pe o tavă de copt și lasă timp de 15-20 minute în cuptorul preîncălzit sau până ce acestea sunt complet gătite.

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Asociere cu vinuri americane

Un preparat plin de condimente intense, care cere un vin roșu puternic și expresiv.

Distribuie pe