
Caută burgerii de vită Angus SUA sub brandul Best Meat sau Meat Revolution în supermarketurile din România sau online pe Freshful.
Chiflă fluffy, carne de vită Black Angus SUA, crispy bacon cu sirop de arțar, brânză cheddar melty așa, onion rings, roșii din astea bune de vară, castraveți murați, salată verde și ketchup cu Sriracha. Cine are poftă de un burger apetisant?
Rețetă propusă de Hayatteria.
Caută burgerii de vită Angus SUA sub brandul Best Meat sau Meat Revolution în supermarketurile din România sau online pe Freshful.
Un fel de mâncare clasic american, care se potrivește la fix cu un vin roșu din State, puternic și curajos. Pentru a pune în evidență vita Black Angus delicioasă este potrivit un Cabernet Sauvignon de California sau un Zinfandel zemos și intens.
Un „cab” excelent, intens, fructat, cu arome de cireșe negre și lemn de stejar. Se potrivește la fix cu condimentele din burger, iar taninurile sale pronunțate vor face carnea să pară și mai suculentă.
Un vin roșu extrem de intens, cu arome de fructe negre de pădure și cireșe amare. Corpolent, cu un alcool peste medie, este gata să facă față unei bucăți delicioase de Black Angus. Surprinzător, taninurile sunt catifelate, lăsând astfel mai mult o senzație elegantă, ce pune preparatul în valoare.