Ceai rece de hibiscus cu struguri și mentă

Iubești ceaiul cu gheață, dar vrei să încerci ceva nou? Aceast ceai rece de hibiscus, struguri și mentă este un clasic reinterpretat la un cu totul alt nivel.

Mod de preparare

  1. Folosind un ibric sau alt vas, fierbe 700ml de apă cu miere. Oprește focul, adaugă plicurile de ceai și lasă la infuzat 6-8 minute. Îndepărtează plicurile de ceai și lasă să se răcească timp de 15 minute.
  2. Într-un shaker sau un bol, amestecă strugurii cu frunzele de mentă. Adaugă mixul obținut într-o carafă, împreună cu restul de 700ml de apă și feliile de portocale.
  3. Toarnă ceaiul de hibiscus în carafă și amestecă. Lasă la frigider timp de cel puțin 30 de minute. Strecoară înainte de servire.
  4. Pentru servire, adaugă gheață și 3-4 boabe de struguri într-un pahar. Toarnă 60ml de apă minerală în pahar și, mai apoi, 175ml mix de ceai de hibiscus.

Distribuie pe