Rețetă Acadele cu zahăr brun
Aceste delicii dulci combină textura crunchy a popcornului cu dulceața irezistibilă a zahărului brun, fiind perfectă pentru momentele când ai poftă de ceva dulce.
Rețetă propusă de U.S. Popcorn.
Mod de preparare Acadele cu zahăr brun
- Amestecă zahărul, mierea și apa într-o cratiță de 2 litri. Apoi, lasă compoziția la fiert la foc mare și amestecă constant până când zahărul se dizolvă.
- Gătește până când zahărul formează fire groase care se scurg de pe lingură.
- Adaugă untul și amestecă bine. Toarnă încet compoziția obținută peste popcorn, apoi amestecă pentru a se omogeniza.
- Când popcornul s-a răcit puțin, pulverizează-ți mâinile cu spray de gătit și modelează-l în biluțe mici.
- Inserează un sticks pentru a crea o acadea.
- Tăvălește-le printr-un amestec de zahăr și scorțișoară și învelește-le în folie alimentară sau păstrează-le în pungi resigilabile.