
Rețetă Cheesecake cu fistic și cardamom
Cheesecake-ul vegan, cu fistic și cardamom, creat de Cobi Kanani este opțiunea ideală de desert! Cu o crustă crocantă din biscuiți, care se îmbină perfect cu umplutura cremoasă de brânză vegană infuzată cu mirodenii, acest desert te va cuceri din prima.
Mod de preparare Cheesecake cu fistic și cardamom
- Mărunțește biscuiții Biscoff cu ajutorul unui robot de bucătărie. Pune-i apoi într-un vas ramekin și lasă deoparte.
- Într-un blender, adaugă crema de brânză moale, zeama de lămâie, zahărul și mirodeniile de masala chai.
- Pune amestecul de cremă de brânză într-un bol și încorporează ușor toppingul de nucă de cocos. Nu amesteca prea mult, trebuie să obții acea textură aerată și pufoasă.
- Toarnă amestecul în vasele ramekin pregătite.
- Pune-le la frigider timp de o oră, pentru a se întări înainte de servire.
- Ornează cu fistic mărunțit.