Rețetă Cheesecake fără coacere cu vișine Montmorency

Emily Caruso

Cheesecake-ul e preferatul tău, dar îți e teamă să nu faci vreo greșeală atunci când îl pui la cuptor? O rețetă fără coacere te va ajuta să prepari tortul fără prea mari bătăi de cap! Touch-ul final este dat de vișinele dulci și aromate din soiul Montmorency cultivat în America..

Mod de preparare Cheesecake fără coacere cu vișine Montmorency

  1. Amestecă într-un bol mare firimiturile de biscuiți graham, zahărul granulat și untul topit până la omogenizare, compoziția devenind umedă.
  2. Toarnă întreaga compoziție într-o formă cu fund detașabil, presează bine atât pe margini, cât și pe fundul tăvii. Apasă ferm cu degetele sau cu fundul unei căni de măsurare. Pune-l la frigider în timp ce pregătești umplutura.
  3. Amestecă crema de brânză cu un mixer electric, la putere mare, până când devine moale și cremoasă. Adaugă zahărul pudră, smântâna, concentratul de vișine Montmorency Tart, vanilia și sarea. Amestecă până când compoziția se omogenizează și nu rămân cocoloașe.
  4. Adaugă ușor frișca și întinde cu o spatulă din silicon pe toată suprafața crustei pregătite, până când amestecul devine uniform. Netezește blatul cu spatula. Acoperă și lasă la frigider cel puțin 4 ore sau peste noapte.
  5. Înainte de tăiere și servire, acoperă cheesecake-ul cu umplutura de vișine din soiul Montmorency Tart.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!