

Adaugă proteinele și nutrienții de care ai nevoie în mâncarea tradițională mexicană preferată! Această rețetă de quesadilla combină fasolea neagră, fasolea pinto și zucchini într-o propunere fun și plină de arome.
O rețetă mexicană plină de savoare, potrivită și pentru ovo-lacto-vegetarieni. Chiar dacă nu are carne, conținutul de proteine și gustul ne îndeamnă la o asociere mai degrabă cu un vin roșu fructat și poate chiar ușor picant, pentru a fi în acord cu gustul mâncării.
Cupajul bazat pe Merlot impresionează cu arome intense de fructe roșii și fructe negre, alături de un strop de vanilie. Gustul echilibrat dezvăluie note subtile de cireșe și ciocolată. Finalul persistent completează experiența. Va face o pereche interesantă alături de gusturile simple din quesadilla.
Dacă vrei un vin mai robust și în care aromele condimentate, mai ales cele de piper negru, să fie pe primul loc, alege Federalist Zinfandel Visionary 2019. Vinul impresionează cu aromele sale intense de fructe de pădure și condimente. Gustul plin, cu nuanțe subtile de vanilie și zahăr brun, oferă o experiență memorabilă. Finalul lung și robust completează acest Zinfandel care va pune în valoare mixul de condimente din preparat. O alegere excelentă pentru iubitorii vinului robust.