

Orezul de sushi și sfecla roșie sunt combinația perfectă pentru o turtă gustoasă, nutritivă și lipsită de gluten.
O rețetă vegană delicioasă care poate ține loc de pizza se potrivește cu un vin alb fresh, cu aciditate bună, ce scoate în evidență toppingurile. Putem alege un Chardonnay dacă dorim un vin mai corpolent și mai complex sau un Sauvignon Blanc dacă ne satisface o abordare pe linia medie de corp-aciditate.
Un vin care se remarcă prin arome grozave de citrice, caise, mere și ceva miere alături de o nuanță foarte subtilă de fum. Cu cât petrece mai mult timp în pahar capătă nuanțe de fructe exotice și arome ierboase. Va sublinia frumos atât măslinele, cât și brânza din turte.
Un vin complex, auriu, seducător care te tentează cu arome de pere coapte, mere zemoase și fructe tropicale. Combinația dintre textura cremoasă și aciditatea vioaie îl face potrivit pentru turtele vegane pline de savoare.