Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Rețetă Fasole verde cu alune și cimbru
Această rețetă simplă de fasole verde sote adaugă puțină culoare și savoare mesei de Ziua Recunoștinței. Alunele oferă acea senzație crunchy și o savoare surprinzător de delicioasă.
Rețetă propusă de Oregon Hazelnuts.
Mod de preparare Fasole verde cu alune și cimbru
- Pune la fiert o oală mare cu apă sărată. Adaugă fasolea și gătește-o timp de aproximativ 4-5 minute până când începe să devină fragedă.
- Ia oala de pe foc și pune fasolea în apă rece cu gheață. Acest pas oprește gătirea și menține culoarea vie a fasolei.
- Scurge bine fasolea și pune-o la frigider unde poate fi păstrată câteva ore.
- Când este gata de servit, topește untul într-o tigaie mare la foc mediu spre mare.
- Adaugă o lingură de cimbru și călește fasolea timp de 1 minut. Adaugă apoi muștarul și sarea. Amestecă până când toată compoziția este încorporată în unt.
- Adaugă fasolea în tigaie și călește-o timp de aproximativ 7 minute, până când devine fragedă.
- Amestecă fasolea cu majoritatea alunelor de pădure, apoi transferă întreaga compoziție într-un bol. Presară restul de alune și ultima lingură de cimbru deasupra.