
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
Cu greu trece o săptămână în care să nu pui pizza în meniu! Preferata noastră de această dată este pizza de năut cu pesto și nuci. Reprezintă combinația perfectă deoarece are grăsimi sănătoase, proteine și carbohidrați, iar pe lângă asta și un gust absolut delicios. Încearcă și tu rețeta!
Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.
O mâncare proaspătă, dar cremoasă, are nevoie de un vin la fel. La vinuri prospețimea înseamnă aciditate combinată cu arome de flori și fructe de livadă. Fiind o pizza vegetariană vom alege un vin alb, care să completeze fericit aromele intense din pesto.
Un vin cremos, cu note untoase din care țâșnesc arome de ananas, piersici albe, caise și niște pâine uscată. În gust simțim maturarea în lemn de stejar, care îi dă și o notă ușor afumată, perfectă lângă crusta de pizza proaspăt coaptă.
Dacă îți dorești un vin cu mai multă prospețime și arome care duc mai mult spre citrice și mere verzi, acest Sauvignon poate fi alegerea perfectă. Aromele dominante sunt de grapefruit, kiwi, lime și coajă de portocală. Acestea se regăsesc și în gust care are o aciditate mai ridicată, dar este bine echilibrat și destul de floral. Excelent pentru cei care vor să contrabalanseze grăsimile din pesto.