Caută merișoarele de origine SUA în hypermarketurile din România.
Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.
Rețetă Paste cu sparanghel și merișoare
Un preparat simplu, dar plin de gust, care poate fi pregătit în câteva minute. Sparanghelul alb prăjit este amestecat cu tagliatelele, mazărea, nucile și merișoarele SUA suculente. Parmezanul și busuiocul completează acest preparat pe bază de paste cu sparanghel și merișoare, ceea ce îl transformă într-o cină perfectă și ușoară pentru zilele aglomerate din săptămână. Vei fi surprins de cât de ușor și gustos poate fi să gătești cu merișoare!
Mod de preparare Paste cu sparanghel și merișoare
- Curăță sparanghelul, îndepărtează capetele, apoi taie-l în bucăți mai mici. Fierbe-l în apă cu sare timp de 1 minut. După ce se răcește, condimentează-l după gust și lasă-l la scurs. Clătește mazărea, curăț-o și pune-o la fiert timp de 2 minute. După ce s-a răcit, condimentează mazărea după gust și las-o la scurs. Taie nucile în bucăți mai mici.
- Fierbe tagliatelele în apă cu puțină sare și respectă instrucțiunile de pe ambalaj.
- Pune ulei de măsline într-o tigaie, apoi adaugă sparanghelul și nucile. După 2 minute, adaugă mazărea și merișoarele. Condimentează cu sare, piper și coajă de lămâie.
- După ce s-au fiert tagliatelele adaugă peste amestecul de sparanghel. La final, poți presăra busuioc deasupra.