

O combinație minunată între bucătăria spaniolă și cea coreeană, ce poartă amprenta unei arome delicioase de carne de vită, cu maioneză preparată cu oțet din flori de ceapă, sos de soia, chili afumat cu jalapeño și marmeladă din bere artizanală SUA. Bucătarul spaniol José Miranda Morillo, care are o slăbiciune pentru rețetele de crochete, și partenerul său de business Bini – originar din Coreea – au realizat această rețetă unică. Practic, preparatul îmbină tot ce e mai bun din ambele gastronomii!
Un preparat complex, aromat, fusion între două bucătării extrem de expresive, are nevoie de un vin pe măsură, care să îl pună în evidență fără să-l domine. Având în vedere multitudinea de arome, avem de unde alege o asociere: Zinfandel, Cabernet Sauvignon sau Syrah și orice cupaj între ele.
Un vin la fel de complex ca preparatul, care aduce arome de bourbon american într-o inversare de roluri între vin și spirtoase la folosirea butoaielor. Are arome intense de fructe roșii suculente, vanilie afumată, condimente (piper, cuișoare), toate fiind potrivite pentru a completa crochetele.
Un cupaj intimidant de 50-50 Zinfandel și Syrah, care se dezvoltă delicios cu arome de ciocolată neagră și cireșe, mure și ceva note afumate. Corp puternic, final lung și taninuri prezente, dar mătăsoase. Va sublinia perfect aromele îmbibate în carne.