Rețetă Clătite cu pere și spanac

Adaugă o doză de culoare, savoare și nutrienți în micul dejun cu aceste clătite aromate.

Rețetă propusă de USA Pears.

Mod de preparare Clătite cu pere și spanac

  1. Taie ciupercile Portobello în felii groase. Taie perele în opt bucăți și curăță-le de semințe.
  2. Încălzește uleiul de măsline într-o tigaie și călește perele și ciupercile timp de 4 minute, apoi asezonează după gust. Adaugă cresonul și mai gătește timp de 2 minute. Pune amestecul deoparte.
  3. Amestecă laptele, făina, ouăle, untul, zahărul, sarea și spanacul cu ajutorul unui blender. Pune amestecul la frigider pentru a se răci.
  4. Încălzește o tigaie medie cu strat antiaderent și topește puțin unt, ca să eviți lipirea compoziției. Toarnă un strat subțire de aluat cât să acopere fundul tigăii și gătește clătita timp de 1 minut. Întoarce-o și mai gătește încă un minut.
  5. Lasă clătitele să se răcească, apoi umple-le cu amestecul de pere, creson și ciuperci portobello pregătit anterior. La final, adaugă puțină smântână și câteva cubulețe de pară deasupra.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!