Caută nucile pecan la partenerii noștri online Freshful, Driedfruits sau în hypermarketurile din România.
Rețetă Brownie cu nuci pecan și marshmallow
Te gândești la un desert delicious și ușor de preparat? Încearcă un mix între cacao, nuci pecan SUA și marshmallow!
Rețetă propusă de Baking Adventure.
Mod de preparare Brownie cu nuci pecan și marshmallow
- Taie ciocolata cuburi și pune-o într-un bol rezistent termic pentru a o topi pe baie de aburi. După ce s-a topit, adaugă untul tăiat cubulețe, amestecă să se încorporeze și ia bolul de pe foc.
- Amestecă ouăle separat cu zahărul până se omogenizează ușor. Nu trebuie să le bați excesiv și nici să se spumeze.
- Toarnă mixul de ciocolată topită și unt peste ouă și amestecă până obții o compoziție omogenă.
- Amestecă separat făina cu cacao. Recomand să le cerni pentru a nu avea cocoloașe de făină sau cacao în brownie.
- Amestecă făina și cacao în mixul de ouă și ciocolată.
- Toacă nucile pecan după preferințe, mai mari sau mai fin.
- Pune în aluat nucile pecan tocate și mini marshmallows și încorporează-le cu o spatulă.
- Toarnă aluatul de brownie într-o tavă pătrată cu hârtie de copt și dă cuptorul preîncălzit la 170C pentru aproximativ 14-15 minute.Brownie-ul este gata atunci cand suprafața s-a întărit și la mijloc se simte încă moale. Este important să lași centrul puțin fudgy pentru textura de brownie autentică.
- Lasă să se răcească complet înainte de servire, fie până când brownie-ul rămâne un pic călduț și adaugă o cupă de înghețată de vanilie lângă. Ai grijă, fiind ușor moale se poate rupe ușor dacă nu se răcește complet.