
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Fiert, slow-cooked sau afumat, indiferent cum este preparat, acest piept de vită este cu adevărat delicios!
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Vita texană și vinul californian sunt acea combinație creată în raiul asocierilor culinare. Acest brisket savuros cere un vin roșu puternic, cu taninuri pronunțate, aciditate detectabilă și plin de arome intense de fructe negre.
Un Cabernet Sauvignon sec, care devine interesant cu fiecare minut în care este aerat. Arome de ciocolată, vanilie, cedru, cireș, gust echilibrat, suculent. Taninurile sunt prezente, ușor aderente pentru a contrabalansa grăsimea din carne. Pe final se regăsesc note de fum, perfecte cu sosul de BBQ.
Un Cabernet foarte american prin maturarea sa care scoate în evidență notele de cireșe negre, piele uscată, vișine, mure și mai ales multă vanilie. Taninurile și aciditatea bine punctate vor echilibra elegant gustul cărnii de vită. Notele de fum și bourbon vor sublinia aromele din sosul BBQ. Te sfătuim să îl folosești și la prepararea brisket-ului!