Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Un preparat coreean fantastic cu vită, conceput de Peter Sidewell. Prunele de California adaugă note dulci sosului BBQ, completând savoarea piperului și creând o textură și aromă bogate și catifelate. Acompaniat de salata fresh de kimchi, acest preparat este potrivit pentru o cină cu prietenii și familia sau un răsfăț de prânz.
Carnea de vită americană se poate găsi în magazinele Mega Image, Lidl și pe Freshful – sub brandul Meat Revolution, în Metro sau în restaurantele de tip steakhouse.
Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.
Un preparat în care se împletesc atâtea arome are nevoie de un vin la fel de expresiv și care să potențeze textura și condimentele din BBQ.
Un soi reprezentativ pentru SUA, Zinfandel și un vin creat printr-o metodă unică americană, maturarea în butoaie de burbon, arse. Fiind un vin roșu corpolent face bine față unei bucăți excelente și suculente de carne de vită. Aromele de fum, vanilie, cireșe negre, note de cola, cuișoare și piper negru, toate completează sosul special și aromele de vită făcută în stil asiatic.
Un vin premiat de Wine Spectator, James Suckling și alte forumuri. Gustul dulce-acrișor și bine condimentat din mâncare este perfect complimentat de aromele de zmeură zdrobită, prune, afine și vanilie din vin. Cabernet Sauvignon este printre soiurile recomandate la carnea de vită datorită corpului plin și taninurilor puternice. Exemplarul de față nu dezamăgește, ba chiar completează paleta de arome cu scorțișoară, cafea prăjită și nuanțe de grafit.