august 2021

Sosul TABASCO® Ardei Roșu este cel mai cunoscut sos la nivel internațional

Ești interesat să imporți produse alimentare și agricole americane?

Contactează-ne

Tradiție, gust și versatilitate

De peste 150 de ani, acesta este fabricat în același mod și de aceeași familie de pe insula Avery, Louisiana, USA. Ambalajul distinct, cu capacul de culoare roșie și eticheta în formă de diamant, împreună cu gustul său iute-acrișor sunt recunoscute instant în peste 195 de țări – savurat cu poftă din State până în Japonia, nelipsit din meniul astronauților, adorat chiar și de Familia Regală Britanică, sosul Tabasco® este preparat și astăzi după aceeași rețetă transmisă din generație în generație.

Numărul 3 s-a dovedit norocos pentru Tabasco® încă de la început, când au fost definite cele trei ingrediente care reprezintă sosul TABASCO® – ardeii tabasco, sarea și oțetul. Tot 3 este și numărul de procedee folosite pentru producția celui mai iubit sos iute.

Compania familiei mele a avut succes deoarece s-a concentrat pe a face un singur lucru în cel mai bun mod pe care îl știm. Facem sosuri ce rezistă la testul timpului.

Harold Osborn, a cincea generație a familiei McIlhenny, de la McIlhenny Company.

Nu am schimbat rețeta sosului TABASCO® Ardei Roșu de când străbunicul meu a produs-o pentru prieteni și familie. Cu siguranță există căi mai simple, însă sosul TABASCO® Ardei Roșu nu ar mai fi la fel. Ne mândrim cu procesul nostru de maturare de trei ani pentru a obține cea mai bună aromă.

Distribuit cu etichete în 25 de limbi și dialecte, sosul TABASCO® completează mâncăruri din toate bucătăriile lumii, fie că este vorba de street food, gourmet, fusion sau home-made. Sosul are o aromă incredibilă, nu conține zahăr, gluten, conservanți și este potrivit pentru vegetarieni și vegani deopotrivă.

TeamTABASCO #FlavourYourWorld #TABASCOPartyRomania

Despre marca TABASCO®

  1. Peste 700.000 de sticle de sos Tabasco® sunt produse pe Insula Avery într-o singură zi.
  2. Există 720 de picături în fiecare sticlă de 60ml de sosul TABASCO® Ardei Roșu.
  3. Aproximativ jumătate dintre angajații McIlhenny Company trăiesc pe Insula Avery.
  4. Sosul TABASCO® Ardei Roșu este evaluat de la 2.500 până la 5.000 de unități pe scala Scoville.
  5. Insula Avery este cunoscută pentru fabrica Tabasco®, cea mai mare atracție din zonă. De asemenea, Tabasco® deține pe domeniul său grădini botanice și este adăpost pentru numeroase specii de păsări.

Despre McIlhenny Company

Compania McIlhenny fabrică produse sub marca TABASCO® care sunt vândute în 195 de țări și teritorii din întreaga lume și distribuite cu etichete în 25 de limbi și dialecte. TABASCO® este o companie de familie, Logo-ul Diamant și sticla sunt mărci exclusive ale McIlhenny Co.

Găsești toată gama de sosuri Tabasco online, la ParmaFood.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!