Rețetă Tacos cu chorizo, nuci și legume murate

Acești tacos picanți, în stil „chorizo”, sunt preparați cu nuci de California. Asezonată cu jalapeño, ridichi murate și puțin suc de lime, această rețetă oferă o abordare fresh tradiționalilor tacos cu carne.

Rețetă propusă de California Walnuts.

Mod de preparare Tacos cu chorizo, nuci și legume murate

  1. Amestecă sucul de lime, zahărul și sarea de mare într-un bol. Adaugă ridichea, jalapeño și feliile de usturoi. Lasă-le la murat timp de 30 de minute.
  2. Între timp, pentru a pregăti amestecul de chorizo, pune nucile și fasolea într-un robot de bucătărie și mixează-le până când se mărunțesc.
  3. Adaugă 2 linguri de ulei și restul ingredientelor pentru amestec în robotul de bucătărie. Amestecă-le din nou până când compoziția este mărunțită fin și capătă aspectul de carne tocată. Compoziția trebuie să fie amestecată uniform.
  4. Pune o lingură de ulei într-o tigaie mare, antiaderentă, și las-o la foc mediu. Adaugă apoi amestecul de „chorizo” în tigaie și gătește-l timp de 10 minute sau până se rumenește și are aspect de carne tocată. Poți să îl prepari cu câteva zile înainte și îl păstrezi la frigider.
  5. Unge fiecare tortilla cu ulei. Pune-le puțin într-o tigaie grill sau într-o tigaie la foc mediu-mare, pentru a se rumeni pe ambele părți.
  6. Adaugă peste legumele murate și câteva felii de usturoi. Umple fiecare tortilla cu „chorizo” și legume murate. Servește cu salată, coriandru și felii de lime.

Caută nucile și mixurile de fructe uscate în hypermarketurile din România.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!