Rețetă Pesto vegan din fistic SUA

Acest sos pesto vegan e combinația perfectă pentru o porție de paste! Alege varianta simplă sau combină cu brânză Gouda maturată în locul parmezanului clasic.

Mod de preparare Pesto vegan din fistic SUA

  1. Curăță usturoiul și călește-l ușor într-o tigaie cu ulei de măsline, apoi lasă să se răcească. Curăță fisticul.
  2. Pune toate ingredientele într-un recipient înalt și amestecă cu blenderul până obții o compoziție omogenă. Dacă amestecul de pesto e prea dens, mai adaugă puțin ulei de măsline.
  3. Asezonează cu sare și piper după gust.
  4. Într-o tigaie sotează două linguri de pesto cu fistic, alături de o porție de paste. După preferințe, poți adăuga și brânză Gouda maturată, în locul parmezanului clasic.

Caută fisticul de origine SUA în magazinele Lidl, sub brandul Alesto.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!