Rețetă Mocktail Moscow Mule cu pere

Cocktailul non-alcoolic pe bază de pere este o reinterpretare a clasicului Moscow Mule. Cu note de ghimbir, scorțișoară și rozmarin proaspăt, acesta devine băutura perfectă pentru un grătar în curte.

Mod de preparare Mocktail Moscow Mule cu pere

Siropul de pere și ghimbir

  1. Adaugă apa, zahărul brun, para și ghimbirul într-o cratiță de dimensiuni medii. Fierbe la foc mediu-mare până când zahărul se dizolvă.
  2. Fierbe timp de 30 de minute la foc mic. Ia tigaia de pe foc și lasă siropul să se răcească la temperatura camerei.
  3. Strecoară siropul cu ajutorul unei site cu ochiuri fine și pune-l la frigider. A se păstra la frigider cel puțin 10 zile.

Mocktail Moscow Mule

  1. Adaugă gheață într-o cană din cupru sau într-un pahar de cocktail.
  2. Adaugă siropul, sucul de lime și amestecă. Umple paharul cu sifon.
  3. Ornează băutura cu o felie de pară, un baton de scorțișoară și o crenguță de rozmarin. Cheers!

Notă

Rețeta de mocktail este pentru o singură băutură, dar siropul de pere obținut va fi suficient pentru aproximativ 12 cocktailuri.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!