Rețetă Brânză feta la cuptor, cu prune și fistic

Acesta este un aperitiv plin de savoare și incredibil de versatil! Această rețetă este preparată cu prune de California, măsline verzi, ierburi proaspete, miere și fistic sărat prăjit.

Rețetă propusă de California Prunes.

Mod de preparare Brânză feta la cuptor, cu prune și fistic

  1. Preîncălzește cuptorul la 180°C.
  2. Așează bucata de brânză feta într-un vas pentru cuptor rotund sau pătrat (cel puțin 15cm).
  3. Presară prunele, cimbrul, rozmarinul, menta și fulgii de ardei iute peste feta.
  4. Stropește cu ulei de măsline, apoi adaugă sare și piper. Pune vasul în cuptor și lasă la copt timp de 25 de minute. Schimbă apoi funcția cuptorului în cea de de „broiler” și păstrează vasul în cuptor timp de 2 minute sau până când compoziția capătă o crustă aurie.
  5. Presară fisticul deasupra și adaugă mierea. Savurează alături de biscuiți sărați sau crostini. Poftă bună!

Găsești prunele de California la partenerii noștri online – Prăvălia Bio și Vegis.

Distribuie pe

Abonează-te la newsletter și primești ghidul gratuit pe e-mail!