Rețetă Biscuiți „fantomă” cu nuci pecan

American Pecans

O abordare înficoșător de gustoasă și extrem de ușor de preparat! Savurează-i ca pe un treat savuros la petrecerea de Halloween!

Rețetă propusă de American Pecan Council în colaborare cu American Pecans.

Mod de preparare Biscuiți „fantomă” cu nuci pecan

  1. Bate untul și zahărul într-un mixer la viteză medie, până când devine ușor și pufos.
  2. Într-un bol de dimensiune medie, amestecă împreună făina și sarea. Cu ajutorul unui mixer la viteză mică, adaugă încet compoziția de făină în amestecul de unt. Crește viteza și mixează până când aluatul se desprinde de pe pereții bolului și formează o bilă.
  3. Împarte aluatul în două bile și înfășoară în folie de plastic. Lasă la frigider timp de 30 de minute.
  4. Preîncălzește cuptorul la 160°C. Tapetează o tavă cu hârtie de copt sau cu un covoraș din silicon pentru patiserie. Lasă deoparte.
  5. Scoate din folie o bilă de aluat și întinde-o pe suprafața presărată cu făină. Aluatul trebuie să aibă o grosime de aproximativ 0.6-1.3 cm. Cu ajutorul unor forme de biscuiți stil fantomă, de aproximativ 6 cm, taie aluatul și pune biscuiții pe foaia de copt pregătită. Folosește capătul plat al unei frigărui de bambus și formează doi ochi în fiecare fursec.
  6. Pune o jumătate de nucă pecan în mijlocul fiecărui fursec și pliază ușor „brațele fantomelor” peste jumătatea de nucă pecan. Repetă procesul pentru aluatul și jumătățile de nuci pecan rămase. Folosește capătul plat al unei frigărui de bambus și formează ochii „fantomelor”.
  7. Coace fursecurile timp de 18-20 de minute sau până când se întăresc și devin ușor aurii pe margini.
  8. Lasă fursecurile să se răcească complet înainte de a le servi. Compoziția este suficientă pentru aproximativ 24 de fursecuri.

Caută nucile pecan la partenerii noștri online FreshfulDriedfruits sau în hypermarketurile din România.

Distribuie pe