Această rețetă de bruschete este departe de a fi una clasică. Combinația de măr și brânză de capră aduce note dulci, acrișoare și pământoase – toate pe aceeași felie de baghetă. Poți asambla aceste bruschete într-o manieră proprie, după preferință, pentru a obține cea mai bună aromă, dar dacă vrei poți amesteca mierea cu oreganoul și brânza de capră pentru a obține o textură mai puțin sfărâmicioasă.
Un preparat rapid și surprinzător în gust. Vinul perfect pentru brânza de capră este întotdeauna Sauvignon Blanc, care contrabalansează grăsimea cu aciditate și prospețime.
Vinul se deschide cu arome intense de lămâie și ierburi proaspete, iar în fundal există o notă de vanilie, perfectă alături de mere. Gustul său vibrant, cu accente subtile de piersică, se armonizează perfect cu textura cremoasă a brânzei de capră. Aciditatea echilibrată și prospețimea fac din acest vin alegerea ideală pentru a sublinia savoarea combinației delicioase de bruschete.