Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

1. Cine suntem

Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București, este un departament ce promovează interesele de afaceri din domeniul agriculturii al Statelor Unite ale Americii.

2. Date personale pe care le prelucrăm

Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București este un operator de date cu caracter personal. La acest eveniment colegii noștri vor face fotografii ce ar putea să vă surprindă.

3. De ce avem nevoie de ele

În temeiul interesului legitim al Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București de a promova acest eveniment dorim să arătăm fanilor de pe canalele noastre de social media imagini de la acest eveniment.

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București situată în România. Aceste imagini vor fi puse pe canalele noastre de Facebook și Instagram gestionate de Facebook care acționează în calitate de operator asociat al Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate și de către Blogal Initiative S.R.L. ce acționează în calitate de persoană împuternicită pentru Departamentul Office of Agricultural Affairs al Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București gestionând logistica evenimentului.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Vom păstra imaginile cu dumneavoastră pe canalele noastre de social media până când veți decide să ne solicitați anonimizarea sau ștergerea imaginilor cu dumneavoastră.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la [email protected].

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail [email protected]. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.